Siirry pääsisältöön

Työllistämisyksikkö

Luumäen kunnan työllistämisyksikkö auttaa arjen hallinnan taitojen vahvistumisessa sekä työllistymiseen, opintoihin ja uravalintoihin liittyvissä asioissa. Se pyrkii auttamaan erityisesti pitkäaikaistyöttömiä ja nuoria.

Yksikön tavoitteena on tukea erilaisin keinoin henkilön työllistymistä ja kouluttautumista. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Miten työllistämisyksikön palveluiden piiriin pääsee?

Työllistämisyksikkö tarjoaa palveluitaan vain työttömille työnhakijoille. Sen palveluiden piiriin pääsee yksikön yhteistyökumppaneiden, kuten TE-palveluiden kautta.

Yhteistyökumppanit:

Yhteistyötä tehdään TE-palveluiden, työvoimapalvelukeskuksen (TYP), Eksoten, Kelan sekä ammatillisten oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja etsivän nuorisotyön kanssa.

Työllistämisyksikön tarjoamat palvelut asiakkailleen:

  • Matalankynnyksen ryhmät
  • Kuntouttava työtoiminta: Toiminta on tarkoitettu pidempään työttöminä olleille henkilöille. Kuntouttavassa työtoiminnassa ollessaan henkilö työskentelee yleensä kunnan eri toimipisteissä. Kyseessä ei ole työsuhde, vaan toiminnan tavoitteena on totuttautua työelämän sääntöihin ja lisätä elämän hallintaa.
  • Työkokeilu: Työkokeilussa henkilö voi selvittää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojaan tai mahdollisuuksiaan palata työmarkkinoille.
  • Palkkatuki: Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Työllistämisyksikkö auttaa tarvittaessa yrityksiä palkkatukihakemuksen täyttämisessä.
  • Opintoihin ohjaaminen: Työllistämisyksikkö miettii yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisia opiskelupaikkoja, joita hän voisi hakea.

Työllistämisyksikkö on auki ma-to 8–14, pe 8–13

Facebookista löydät työllistämisyksikön nimellä Luumäen kunnan Työllistämisyksikkö tai klikkaamalla tästä.

Yhteystiedot

Käyntiosoite
Jääkärintie 9 54500 Taavetti (ent. Vallikoulu)

Työvalmentaja
Mervi Käyhty
040 7123 717

Työpajaohjaaja
Marko Mikkola
040 5797967

 

TODO näytetään tuotannossa??