Skip to main content

Vuokrattavat tilat

Tästä pääset kätevästi varauskalenteriin.

 

Etätyöpiste kunnantalolla

Luumäen kunnantalolla on vuokrattavissa tarpeisiisi mukautuva etätyötila langattomalla internetyhteydellä, omalla sisäänkäynnillä ja viihtyisällä lukittavalla työpisteellä. Sähkölukko mahdollistaa työpisteen käytön juuri haluamanasi vuorokaudenaikana. Tilaa vuokrataan joustavasti eri pituisiksi ajoiksi. Lue lisää tilasta ja vuokrauskäytännöistä sivun alalaidassa olevasta liitteestä Kunnantalon etätyötila.

Monitoimitalo Toukola

Monitoimitalo Toukola sijaitsee aivan Jurvalan alueen palveluiden keskittymässä osoitteessa Suoanttilantie 2. Toukola tarjoaa monipuoliset tilat erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin, illanviettoihin, seminaareihin ja vaikka sukujuhliin. Pieni ja kotoisa sali on sopiva paikka myös erilaisten liikuntaryhmien harjoittelupaikaksi.

Talosta löytyvät:

  • sali (75.5 m)
  • kahvio ja keittiö (81.5 m)
  • kerhohuoneita
  • piha-alue

Kangasvarren kirjasto ja nuorisotilat sijaitsevat alakerrassa talon takana.

Voit ottaa yhteyttä Luumäen kuntaan ja kysyä lisää talon tarjoamista mahdollisuuksista!

Myös paikalliset järjestöt voivat järjestää toimintaa Toukolassa. Vakiokäyttövuorot haetaan elokuussa kunnan sivistystoimistosta. Toiminnasta vastaava aikuinen voi hakea avaimen Kangasvarren kirjastosta. Vakiokäyttövuorojen hausta ilmoitetaan kunnan verkkosivuilla.

Seuratalo Joukola

Seuratalo Joukola sijaitsee aivan Taavetin keskustassa osoitteessa Torikatu 1. Talon omistaa Luumäen kunta. Seurantalo Joukola on perinteikäs, tilava ja kaunis. Myös piha-alue on laaja. Talossa voit järjestää mm. erilaisia kulttuuritilaisuuksia, tapahtumia ja onnistuneita perhejuhlia. Hinnat ovat kilpailukykyisiä!

Luumäen Suomalainen seura rakensi Joukolan talkootyönä vuonna 1909. Talon omistus siirtyi 1921 Kansalliselle Kokoomuspuolueelle ja vuonna 1929 Luumäen suojeluskunnalle. Järjestö lakkautettiin vuonna 1944 ja talon omistus siirtyi lahjakirjalla Luumäen kunnalle. Nykyisin Joukolassa järjestetään konsertteja, tansseja ja muita tilaisuuksia. Jugendtyylisen Joukolan ilmettä korostaa sijainti avaran kentän laidalla.

Voit ottaa yhteyttä Luumäen kuntaan ja kysyä lisää talon tarjoamista mahdollisuuksista!

Yhteystiedot

Hallintotoimisto
kunta@luumaki.fi