Siirry pääsisältöön

Avoimet työpaikat

Luumäki on maaseutumainen kunta Etelä-Karjalassa, Kaakkois-Suomessa. Kunnassa asuu noin 4500 asukasta viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä toimivien palveluiden äärellä keskellä kaunista ja puhdasta luontoa. Meille tärkeitä ja tervetulleita ovat lähes 7500 vapaa-ajan luumäkeläistä, jotka tulevat Etelä-Karjalan maakunnan ulkopuolta.

Luumäen kunnassa avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan kunnan kotisivuilla. Lisäksi tarvittaessa lyhennetty ilmoitus julkaistaan sanomalehdessä.
Avoimen työpaikkahakemuksen pääset täyttämään sähköisesti KuntaRekry -linkistä. Ilmoita hakemuksessasi selkeästi millaisiin työtehtäviin olet hakemassa, sillä avoimet hakemukset toimitetaan sen perusteella eri yksiköihin.

Koululaisten kesätyöpaikkahaku ilmoitetaan erikseen mm. paikallislehdessä sekä kotisivuilla. Hakuajan päättymisen jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon.
Työllisyyspalvelut auttavat työnhakuun liittyvissä asioissa niin työnhakijoita kuin yrityksiäkin.

 

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme


Haemme tarpeen tullen sijaisia varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukion ja sivistystoimen muihin tehtäviin. Sijaisuustarpeen ilmetessä olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin, jotka ovat ilmoittautuneet sijaisrekisteriimme. Ilmoittaudu tai päivitä rekisterissä olevia tietojasi Kuntarekryssä.

Lisätietoja antavat sivistystoimen esihenkilöt.

 

 

Linkit avoimiin työpaikkoihin:
Kuntarekry
Työvoimatoimisto - avoimet työpaikat
Etelä-Karjalan hyvinvointialueen avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Luumäen kunnassa

  • 26.9.2023 12.00 Koulunkäynninohjaaja (Kangasvarren koulu)

    Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu sekä luokka-avustamista että henkilökohtaista oppilaan ohjaamista. Lisäksi ohjaaja osallistuutarvittaessa koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan valvontaan osa-aikaisesti. Viikkotuntimäärä 30h.

  • 11.9.2023 9.00 Luokanopettaja

    Luokanopettajan, aineenopettajan ja koulunkäynnin ohjaajan lyhytaikaisia sijaisuuksia.