Siirry pääsisältöön

Senioreiden Luumäki

Kunnassa asuville ikä-ihmisille vuonna 2014 teetetyn kyselytutkimuksenkin mukaan seniorit viihtyvät hyvin Luumäellä.  Kunnassa toimii virkeitä ja toimeliaita järjestöjä, jotka järjestävät monipuolisesti toimintaa senioreille. Kaikki on kuitenkin lopulta kiinni omasta aktiivisuudesta. Liiku, osallistu ja jumppaa.

Yhdessä on aina mukavampaa. Pyydä naapuria mukaan asioille tai juttusille tai perustakaa porukalla vaikkapa kävelyryhmä. Naapuriavun merkitys on hyvin suuri ikä-ihmisten osallistumisen kannalta. Yhteistyöhenki on muutenkin tärkeää. Kunta, järjestöt ja seniorit: tehdään yhdessä Luumäestä vielä parempi paikka asua.

Jos sinulla on ideoita liittyen ikäihmisten aktiivisuuden edistämiseksi, kysyttävää tai palautetta, ole yhteydessä palvelujohtajaan.

Tälle sivulle kootaan ikäihmisille suunnattua tietoa kunnan ja kunnan alueen palveluista ja toiminnoista.

Tapahtumia ja toimintaa

Eri järjestöt ja yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa, kuten kerhoja ja jumppia, sekä tapahtumia ikäihmisille.

Tietoa tapahtumista ja toiminnasta löytyy järjestöjen ja yhdistysten verkkosivuilta:

Yhdistykset ja järjestöt: jos teillä on tapahtuma- tai toimintakalenteri verkossa ja haluatte ilmoittaa linkin siihen kunnan sivuilla, ottakaa yhteyttä palvelujohtajaan.

Vanhus- ja Vammaisneuvosto

Luumäen kunnassa toimii ikälain mukaisesti vanhus- ja vammaisneuvosto. Sen tehtävänä on vahvistaa ikäihmisten asemaa yhteiskunnassa ja valvoa ikäihmisten palveluiden laatua ja toimivuutta. Jos haluat lisätietoa neuvoston toiminnasta tai ehdottaa käsiteltäviä asioita, ota yhteys neuvoston sihteeriin, liikunnanohjaaja Pasi Kyllöseen. Neuvoston pöytäkirjat on luettavissa alla olevista liiteistä.

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Pasi Kyllönen
040 5228 867