Siirry pääsisältöön
Julkaistu 21.1.2021

Luumäki yhteistyöhön goSaimaan kanssa

Luumäen kunta on liittynyt tämän vuoden alusta yhteistyökumppanina goSaimaan hallinnoimaan matkailun yhteismarkkinointiin. goSaimaa Oy on Etelä-Karjalan kuntien ja matkailuyritysten perustama yhtiö. Yhtiön tehtävänä on edistää Etelä-Karjalan matkailua ja vetovoimaisuuden lisäämistä markkinoimalla alueen matkailupalvelutuottajien monipuolista valikoimaa. goSaimaa kokoaa kattavasti yhteen maakunnan palvelut, nähtävyydet ja seudun matkailun tärkeimmät tiedot. Tavoitteena on tunnettavuuden, matkailijamäärien ja matkailutulon kasvattaminen alueella.

Kunta saa yhteistyökumppanina goSaimaan kautta näkyvyyttä mm. digitaalisissa kanavissa, matkailuesitteissä, tapahtumissa ja muissa goSaimaan toteuttamissa matkailun edistämis- ja kehittämistoimenpiteissä. Yhteismarkkinoinnissa korostuu lisäksi yhteistyö Saimaan, VisitFinlandin ja muiden goSaimaan yhteistyökumppaneiden kanssa.

Meidän kunnan ja tärkeimpien matkailukohteiden ja -yritysten oli tarkoitus olla tänä viikonloppuna Helsingin Matkamessuilla goSaimaan osastolla. Koronatilanteen takia messut kuitenkin peruuntuivat tältä vuodelta. Toivottavasti keväällä tilanne on parempi ja pääsemme esittäytymään  22.-24.4. ”Virittäydy Vapaalle” kotimaan matkamessuilla Tampereella. 

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan goSaimaan verkkosivuille ja upeaan esittelyyn Luumäestä. https://www.gosaimaa.com/tietoa-alueesta/luumaki/

Kuva: Jetro Stavén 

 

Jaa sivu: