Siirry pääsisältöön
Julkaistu 18.1.2024

Kesätyöseteleitä voi hakea 1.2. klo 8 lähtien

 

Ympäri Suomea jaettavista kesätyöseteleistä hyötyvät niin työllistyvä nuori kuin työnantajakin. Etelä-Karjalassa kesätyöseteleitä on tulevaksi kesäksi jaossa yli 700 kappaletta ja ne tulevat haettavaksi 1.2. OP Etelä-Karjala jakaa edellisvuoden tapaan Etelä-Karjalan kuntiin yhteensä 160 seteliä, arvo 350 euroa.

Etelä-Karjalassa seteleitä myönnetään Lappeenrannassa, Imatralla, Ruokolahdella, Luumäellä, Taipalsaarella, Rautjärvellä ja Parikkalassa. Seteleitä rahoittaa kuntien lisäksi myös OP Etelä-Karjala ja OP Luumäki.

Kesätyösetelit myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Nuorella tulee olla työpaikka sovittuna, kun seteliä haetaan. Seteleitä ei voi varata.

Luumäen kunta jakaa 18 seteliä ja OP Luumäki 8 seteliä luumäkeläisille nuorille.

Seteleiden hakuaika on 1.2.–30.6. Haku aukeaa klo 8. Kesätyöseteliä haetaan osoitteessa Kesätyöseteli (lappeenranta.fi)  sähköisellä hakulomakkeella, jonka nuori täyttää yhdessä työnantajan kanssa. Kaikkien kesätyöseteleiden arvo on 350 € ja nuorelle maksettava vähimmäispalkka 500 €/10 päivää/60 h. Nuoren on työllistyttävä Luumäellä toimivalle työnantajalle, joka voi olla yritys, yhdistys tai säätiö. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Seteleitä annetaan maksimissaan viisi kpl/y-tunnus ja yksi kpl/nuori.

Kesätyösetelistä hyötyy niin työntekijä kuin työnantajakin. Kesätyöseteleistä on menneinä vuosina saatu erinomaista palautetta niin työntekijöiltä kuin -antajiltakin.
Kesaksiduuniin.fi -sivuilta löydät kootusti Kaakkois-Suomen alueen kesätyöpaikkoja ja vinkkejä työnhakuun. Somessa kannattaa ottaa seurantaan @kesaksiduuniin Instagram- ja Facebook-tilit. Niiltä saa paljon hyödyllistä tietoa onnistuneeseen kesätyönhakuun.

Jaa sivu: