Avustukset ja palkitseminen

Luumäen kunnan sivistyslautakunta esittää vuosittain kunnan talousarvioon määrärahan nuoriso-, kulttuuri- ja liikuntayhdistysten ja järjestöjen ja muiden ennen mainituilla aloilla toimivien tahojen tukemiseen. Yhdistyksillä, järjestöillä ja muilla tahoilla onkin mahdollisuus hakea toimintansa tueksi avustuksia. Sivistyslautakunta lisäksi palkitsee nuorisotyön, kulttuurin ja liikunnan parissa toimivia henkilöitä sekä urheilijoita.


Kohdeavustukset

Kohdeavustuksilla luodaan mahdollisuuksia yhteistoimintaan luumäkeläisissä seuroissa, yhdistyksissä tms. organisaatioissa. Avustuksia myönnetään vuosittain. Hakuohjeet ja kaavakkeet sekä myöntämisperusteet löytyvät oheisista liitteistä sivun alalaidasta.

Palkitseminen

Sivistyslautakunta jakaa vuosittain tunnustuspalkinnon nuorelle toimijalle ja pitkäaikaiselle toimijalle sekä palkitsee myös menestyneitä tai hyvin edistyneitä urheilijoita. 

Lisätietoa avustuksista ja palkitsemisista saa kunnan liikunnanohjaaja Pasi Kyllöseltä, jonka yhteystiedot löytyvät alta.

 

Sivistyslautakunta palkitsee paikallisia toimijoita ja urheilijoita, ilmoita ehdokkaat 25.1.2019 mennessä

Lautakunta jakaa palkintoja kolmessa eri kategoriassa:

-Pitkäaikaisen toimijan tunnustuspalkinto myönnetään henkilölle, joka on toiminut järjestötehtävissä vähintään 10 vuotta.  Ehdotuksia voi antaa yksi/järjestötoimija.

-Nuoren toimijan tunnustuspalkinto myönnetään alle 29-vuotiaalle nuorelle aktiiville. Nuoriso- ja liikuntajärjestöt voivat tehdä ehdotuksia palkinnon saajasta, yksi/järjestötoimija.

-Menestyneiden urheilijoiden palkitseminen. Urheiluseuroilla on mahdollisuus esittää palkittavia.

Kaikki palkitsemissäännöt sekä esityslomakkeet löytyvät kunnan verkkosivuilta täältä 

Ehdotukset palkittavista lähetetään kunnan liikunnanohjaaja Pasi Kyllöselle sähköpostilla osoitteeseen: pasi.kyllonen ( a ) luumaki.fi perjantaihin 25.1.2019 mennessä.