Siirry pääsisältöön
Julkaistu 7.2.2024

Kysely osallisuudesta yli 65-vuotiaille

 

Hei sinä 65 vuotta täyttänyt eteläkarjalainen!

Koetko, että tulet kuulluksi hyvinvointialueen palveluissa?

Kuvituskuva kyselyyn

Etelä-Karjalan hyvinvointialue kysyy ikääntyneiden mielipiteitä ja kokemuksia osallisuudesta hyvinvointialueen palveluissa ja päätöksenteossa Polis-verkkokyselyllä. EKHVA hyödyntää kyselyn vastauksia eri ikä- ja väestöryhmille sopivien osallistumisen tapojen kehittämisessä sekä ikääntyneiden terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä.

Kyselyyn vastataan nimettömänä verkossa joko tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Esitettyihin väittämiin vastataan kyllä tai ei. Mikäli kysymys ei kosketa sinua tai et halua vastata siihen, voit myös ohittaa sen. Voit lisätä kyselyyn myös omia väitteitä, joihin muut vastaajat voivat ottaa kantaa. Näitä uusia väitteitä voi lisätä koko kyselyn aukiolon ajan, joten kyselyä kannattaa käydä kurkkaamassa useamman kerran. Mikäli vastaamiseen käytetään samaa laitetta, vastattavaksi tulevat aina vain uudet väittämät.

Vastausaikaa on helmikuun loppuun. Pääset kyselyyn tästä: https://polis.digifinland.fi/5nxhe5dcpf tai vaihtoehtoisesti hyvinvointialueen verkkosivujen kautta: https://www.ekhva.fi/polis-kyselyt/

Vastattuasi kyselyyn toivomme sinun antavan palautetta kyselystä tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/9C4C5468B64ACFAC.

Polis-kysely toteutetaan Suomen itsenäisyyden juhlarahaston (Sitra) rahoittamassa Asukasosallistuminen Etelä-Karjalan hyvinvointialueella -hankkeessa.

 

Lisätietoja:
Asukasosallisuus Etelä-Karjalan hyvinvointialueella -hanke
projektipäällikkö Kirsi Koskelainen kirsi.koskelainen@ekhva.fi
p. 040 651 3911

projektityöntekijä Salla Kivistö salla.kivisto@ekhva.fi
p. 040 655 0824

 

Jaa sivu: