Siirry pääsisältöön
Julkaistu 12.2.2024

Kunta kilpailuttaa sähköautojen latauspisteen Taavetin torille

 

Luumäen kunnan talousarviossa on varattu määräraha sähköliittymän hankitaan Taavetin torille. Sähköliittymän tarkoituksena on tulla palvelemaan sähköautojen latauspistettä. Talousarviossa ei ole varattu erillistä määrärahaa latauspisteiden rakentamiseen, tarvikkeisiin ja ylläpitoon. Kilpailutuksen tarkoituksena on löytää torille ulkopuolinen toimija, joka järjestäisi palvelun sähköautojen lataukseen. Luumäen kunta osoittaa tälle paikan ja kunnan kanssa tehdään erillinen sopimus maa-alueesta johon latauspiste rakennettaisiin. Sähköliittymän hankinta voidaan tehdä heti, kun palveluntuottaja löydetään kohteeseen ja tiedetään sähköliittymän koko. Kunnan toiveena on kuitenkin, että kohteeseen saataisiin vähintään 100kw latauspiste.
 
Tarjouksen valintaperusteet:
- Latauspisteen teho 70 %
- Latauspisteiden lukumäärä 5 %
- Rakentamisen aikataulu 5 %
- Kirjallinen selvitys palvelukuvauksesta 20 %
- Kirjallinen selvitys toimijasta
- Kirjallinen selvitys palvelusta (laturit, hinta, palveluaika)
- Kirjallinen selvitys aikataulusta
 
Tilaaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta. Tilaajalla on mahdollisuus keskeyttää kilpailutus. Tilaaja vastaa kysymyksiin viimeistään 20.2.2024 klo 18:00. 
 
Lisätietoja vs. Tekninen johtaja Mikko Hiltunen p. 040 628 0550
 
Kilpailutus hoidetaan tarjouspalvelu.fi kautta ja kohde löytyy hakemalla palvelusta: 496413 / Sähköautojen latauspiste Taavetin tori
Jaa sivu: