Siirry pääsisältöön
Julkaistu 19.10.2023

Kunnan yhteiskäyttöautoja voi vuokrata iltaisin ja viikonloppuisin

 

Luumäen kunnan yhteiskäyttöautot myös kuntalaisten käytettävissä

 

Kuva yhteiskäytössä olevasta autosta


Luumäen kunnassa on kaksi Skoda Octavia -kaasuhybridautoa.

Autojen yhteiskäyttö mahdollistaa työntekijöille ja asukkaille vaivattoman auton käytön tilanteissa, joissa se on tarpeen. Yhteiskäyttöautoja käyttämällä säästämme ympäristöä.

Käyttääksesi Luumäen kunnan yhteiskäyttöautoja, sinun tulee rekisteröityä auton käyttäjäksi Omago-sovelluksessa. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit nähdä autojen varauskalenterit ja tehdä varauksia. Katso käyttöohjeet ja toimialasi liittymiskoodi alta.

Arkipäivisin klo 7.00-15.00 autot ovat kunnan työntekijöiden käytössä.  Iltaisin ja viikonloppuisin autot ovat kenen tahansa vuokrattavissa. Tällöin varaus tapahtuu siten, että vuokrauksesta syntyy sopimus varaajan ja palveluntuottajan välille.

Toinen autoista sijaitsee osoitteessa Linnalantie 33 (Paloaseman puoleinen parkkipaikka) ja toinen sijaitsee Taavetin kirjaston pihassa.

Tästä klikkaamalla saat lisätietoja palvelusta ja pääset rekisteröitymään auton käyttäjäksi

Omago vastaa 24/7

Yhteiskäyttöautojen operoinnista vastaa Omago Oy, joka omistaa autot ja vastaa niiden huolloista, siisteydestä, vakuutuksista ja käyttösovelluksesta. Ongelmatilanteissa olethan ensisijaisesti yhteydessä Omagon asiakaspalveluun joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@omago.fi tai puhelimitse numeroon 020 127 7799.

Jaa sivu: