Siirry pääsisältöön
Julkaistu 23.5.2023

Haemme kuntaan palvelusihteeriä

 

Luumäen kunta hakeen palvelusihteeriä

 

PALVELUSIHTEERIN TEHTÄVÄ

Luumäen kunnan hallintotoimistossa tyhjenee yksi työpöytä, kun hyvä työkaverimme jää eläkkeelle. Tiedämme, että kukaan ei tuo tullessaan samaa osaamista ja kokemusta, mutta niihinkin saappaisiin pystyy kasvamaan oman työparin ja hyvän porukan tuella.

Oisitko se Sie? Pärjäätkö sekä numeroiden että ihmisten kanssa kiireisinäkin päivinä? Selvittelisitkö rohkeasti palkanmaksun kiemuroita ja arkiston saloja? Onko ongelmien ratkaiseminen mielestäsi työpäivän parasta antia? Oletko tarkka ja jämäkästi joustava? Ethän hermostu kiinteisiin aikatauluihin?

Meitä on täällä hallintotoimistossa entuudestaan kuusi kokenutta, osaavaa ja hyväntuulista ammattilaista. Sinun tehtäväsi koottaisiin palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä arkistoinnin tehtävistä, tietenkin osaamisesi ja innostuksesi huomioon ottaen.

Voisit aloittaa 1.8.2023, mutta sovitellaan aikataulut tilanteesi mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2213,73 €, työaikamuoto toimistotyöaika ja sovellettava työehtosopimus KVTES.

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta on tietysti eduksi, jos tiedät, miten kuntaorganisaatio toimii ja tunnet palkkahallinnon järjestelmiä. Meillä on käytössä Visman Personec F(2), ESS ja muita apujärjestelmiä. Tehtäviin sopiva ammatillinen koulutus toisella asteella tai korkeakoulussa on hyvä pohja työn oppimiseen. Toimistojärjestelmien hallitseminen, erityisesti excel ja word, on käytännössä välttämätön taito.

Jos siut valitaan, työsuhteen alussa on 6 kuukauden koeaika. Ennen työn vastaanottamista tarvitaan hyväksyttävä todistus terveydentilastasi ja huumausainetestin tulos. Kunta on savuton työpaikka, eli työajalla ei tupakoida.

Miltä kuulostaa? Lisätietoja saat soittamalla Kaisalle 22.-24.5. klo 14:30-16 numeroon 040 1893 340 tai koko hakuajan laittamalla postia kaisa.kausto-uski@luumaki.fi.
Hakuaika päättyy 7.6. klo 12. Tee hakemus Kuntarekryssä, niin ilmoitellaan siulle mahdollisimman pian, miten jatketaan.

 

Jaa sivu: