Avoimet työpaikat

Luumäen kunta ilmoittaa avoimista työpaikoista ja nuorten kesätyöpaikoista pääsääntöisesti tällä sivulla ja Luumäen Lehdessä. 

Nuorten kesätyöpaikat 2022

Alle 25-vuotiaat luumäkeläisnuoret, jotka ovat peruskoulun suorittaneita, peruskoulun keväällä 2022 päättäviä, lukiolaisia tai kouluttautumassa ammattiin, voivat hakea Luumäen kunnan järjestämiä harjoittelijatasoisia kesätyöpaikkoja ulkoalueiden hoidossa, koulukeittiössä, uimaopetuksessa ja siivouksessa. Työ on kokopäiväistä ja työsuhteen pituus vaihtelee tarpeen mukaan. 

Kesätyöpaikkoja haetaan kirjallisesti lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta (Nuorten kesätyöpaikkahakemuslomake).

Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja toimittaa sähköpostilla osoitteeseen kunta ( a ) luumaki.fi. Paperilomakkeen voi toimittaa postitse Luumäen kuntaan osoitteella Linnalantie 33, 54500 Taavetti. Hakemukset on oltava toimitettuna perille 31.3.2022 klo 15.00 mennessä. Valinnat suoritetaan huhtikuun loppuun mennessä, ja valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja antaa tarvittaessa tekninen johtaja Erik Forstén, 040 844 5593

 

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme

Haemme tarpeen tullen sijaisia varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukion ja sivistystoimen muihin tehtäviin. Sijaisuustarpeen ilmetessä olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin, jotka ovat ilmoittautuneet sijaisrekisteriimme. Ilmoittaudu tai päivitä rekisterissä olevia tietojasi Kuntarekryssä.

Lisätietoja antavat sivistystoimen esihenkilöt.