Avoimet työpaikat

Luumäen kunta ilmoittaa avoimista työpaikoista ja nuorten kesätyöpaikoista pääsääntöisesti tällä sivulla ja Luumäen Lehdessä. 

 

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme

Haemme tarpeen tullen sijaisia varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukion ja sivistystoimen muihin tehtäviin. Sijaisuustarpeen ilmetessä olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin, jotka ovat ilmoittautuneet sijaisrekisteriimme. Ilmoittaudu tai päivitä rekisterissä olevia tietojasi Kuntarekryssä.

Lisätietoja antavat sivistystoimen esihenkilöt.

 

Kunnanrakennusmestarin virka 

 

Haluatko sinä toimia lähellä aitoja ja upeita ihmisiä? Haluatko nähdä, kuulla ja tuntea kuinka työsi sujuvoittaa ja turvaa koko yhteisön arkea? Luumäen kunnan palveluksessa toimintasi hedelmät poimitaan aivan äärelläsi ja sinä tiedät tekeväsi oikeasti merkityksellistä työtä!

Jos koet pystyväsi toimimaan esimiehenä, rakennushankkeiden turvallisuuskoordinaattorina, vastaavana työnjohtajana ja teknisen johtajan sijaisena; hae rohkeasti mukaan joukkoomme. Saatamme nähdä sen kaikkein kirkkaimman timantin juuri sinussa!

Arvostamme kykyä toimia kustannustietoisesti hankesuunnittelu-, sekä tilaaja- / rakennuttajatehtävissä. Odotamme sinun omaksuvan erilaisten digitaalisten järjestelmien käytön ja niiden kehittämisen osaksi työnkuvaasi ja pidämme itsestäänselvyytenä ylitsepursuavaa intoa oppia lisää koko vastuualueesta.

Me puolestamme lupaamme huomioida ammattitaitosi ja kokemuksesi työnkuvaa muodostettaessa – nyt ei siis kannata liikaa miettiä kuinka sopiva hakija olisit, vaan rohkeasti uutta kohti. Löydämme varmasti parhaan kokonaisuuden toimintaympäristöstämme, johon kuuluu muun muassa kunnallistekniikka, maaomaisuuden hoito, kunnan rakennusten ja yleisten alueiden ylläpito.

 

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään 1.11.2021 klo. 15.00 osoitteeseen: Luumäen kunta "KUNNANRAKENNUSMESTARI", Linnalantie 33 54500 Taavetti. Palkkatoive on hyvä esittää hakemuksessa.

Haastattelut järjestetään valituille hakijoille 9.11.2021.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen toisen luvun § 8 ensimmäisen momentin palkkaryhmä lll mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Luumäen kunta on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Erik Forstén 040 844 5593.

 

 

Kunnossapitotyöntekijän toimi

 

Luumäen kunnan teknisellä osastolla on tarve ahkeralle ja vastuulliselle työntekijälle. Hae rohkeasti mukaan joukkoomme, jos olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön; tehtiinpä se sitten lihas- tai konevoimalla – sisällä tai ulkona. Tehtäviä löytyy kunnan rakennuksista ja yleisiltä alueilta, ja ne painottuvat pääosin Jurvalan ja Taavetin alueelle. Laaja toiminta-alue edellyttää hakijalta voimassa olevaa ajo-oikeutta (vähintään B-kortti).

Eduksi katsotaan, jos hakijalta löytyy kokemusta työkoneiden käytöstä, kiinteistö- / kuntatekniikan tuntemusta, alueiden hoidon kokemusta ja luontaista palveluhenkisyyttä. Useissa tehtävissä työskennellään muiden työntekijöiden kanssa ja asiakkaidemme äärellä, joten yhteistyökyvyt ovat myös suuressa arvossa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään 1.11.2021 klo. 15.00 osoitteeseen: Luumäen kunta "KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄ", Linnalantie 33 54500 Taavetti.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (tehtäväkohtainen palkka 1 905,71 €/kk). Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Luumäen kunta on savuton työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Erik Forstén 040 844 5593.