Vastasyntyneiden vanhemmille suunnattu hyvinvointilahjakorttikampanja jatkuu


Kuvan kehto luovutettiin Luumäen vuoden 2020 ensimmäiselle vastasyntyneelle 

Viime vuonna Luumäellä syntyneiden lasten vanhempia muistettiin Taavetin neuvolakäynnin yhteydessä 100 euron lahjakortilla. Sen sai käyttää paikallisiin hyvinvointialan yrityksiin. Kunnan kampanjaan osallistui lähes toistakymmentä paikallista hyvinvointialan yrittäjää, joista osa antoi lahjakortin käyttäjälle lisäksi alennusta palveluistaan.

Onnistunutta kampanjaa jatketaan myös vuonna 2020. Mukaan on tähän mennessä liittynyt myös kaksi uutta yrittäjää! Lahjakortti ja Luumäen työllistämisyksikössä kudotut villasukat lahjoitetaan ensimmäisen Taavetin neuvolakäynnin yhteydessä. Vanhempi voi olla yhteydessä kunnan tiedottajaan, jos lapsen neuvola on muualla kuin Taavetissa. Yhteystiedot löytyvät alempaa. Vuoden ensimmäiselle vastasyntyneelle annetaan myös paikallisen puusepän valmistama kehto.

Luumäen kunta onnittelee uusia Kylähyväsen asukkaita ja heidän vanhempiaan! Lisäksi se kiittää lämpimästi yrittäjiä, jotka ovat mukana kampanjassa.

Paikallinen hyvinvointialan yrittäjä, ilmoittaudu viimeistään nyt mukaan! Lisätietoa antaa ja ilmoittautumisia ottaa vastaan kunnan tiedottaja Tuuli Soljansaari, puh. 040 7182 431 / etunimi.sukunimi (a) luumaki.fi.

Seuraavat yritykset ovat mukana lahjakorttikampanjassa, lista päivitetty 15.6.2020:
Fysioterapia & Eläinfysioterapia Eini Kipinoinen
Tuhannen Tarinan Talo
Ihonhoitokeskus Adele
Jussin Ranka
Tovi terveydelle
Parturi-Kampaamo Hiukxenne
Itsenäinen ihonhoitokonsultti Susanna Huhtiniemi/MaryKay
Ajatusten polku
Savikunto
Hieronta Sisukas
Beauty Salon Heli
Hyvinvointitalo Onnela
Kokoolo Oy/Fysioterapiapalvelu Kati Kiiski
Parturi-kampaamo Caruletti
Taavetin Fysikaalinen hoitolaitos
Hanna Q, Parturi-kampaamo-kauneus
Hoitohuone Johanna, SKY-kosmetologi