Sivistyslautakunta hakee vuoden pitkäaikaista järjestötoimijaa, nuoriso- ja liikuntajärjestön toimijaa ja parhaita urheilijoita

Luumäen kunnan sivistyslautakunta jakaa vuosittain tunnuspalkinnon luumäkeläiselle pitkäaikaiselle järjestötoimijalle, nuorelle nuoriso- ja liikuntajärjestön toimijalle ja parhaille urheilijoille.

Terveys-, urheilu- ja nuorisojärjestöjen toivotaan ehdottavan henkilöitä pitkäaikaisen toimitsijan tunnustuspalkinnon saajaksi. Aiemmin on todettu, että pitkäaikainen toimija on toiminut järjestötehtävissä vähintään 10 vuotta.

Nuoriso- ja liikuntajärjestöjä pyydetään ehdottamaan sopivia henkilöitä nuoren toimijan tunnustuspalkinnon saajaksi.

Urheiluseuroja pyydetään ehdottamaan sopivia henkilöitä parhaiden urheilijoiden palkintojen saajiksi. Urheiluseuroja pyydetään täyttämään urheilijoiden palkitsemishakemus ja lähettämään se sähköpostin liitteenä. Hakemus löytyy Avustukset ja palkitseminen -sivulta (linkki alempana).

 

Järjestöjä pyydetään lähettämään ehdotuksensa perusteluineen maanantaihin 4.12.2017 mennessä sähköpostitse liikunnanohjaaja Pasi Kyllöselle, pasi.kyllonen@luumaki.fi. Tarkemmat säännöt tunnustusten hakemiseen löytyvät Avustukset ja palkitseminen -verkkosivulta.

 

Päätökset tunnusten jakamisesta tehdään joulukuun alussa. Palkintojenjakotilaisuus on keskiviikkona 17.1.2018 klo 17.00 Taavetin pääkirjastolla.

 

Lisätietoja: Pasi Kyllönen, liikunnanohjaaja, pasi.kyllonen@luumaki.fi, 040 5228 867