Luumäen kunnan liikuntatilat avautuvat rajoituksin lauantaista 1.5.2021 alkaen

Luumäen kunnan liikuntatilat avautuvat rajoituksin lauantaista 1.5.2021 alkaen

 

Eksoten koronaryhmä on suositellut, että kuntien liikuntatilat olisivat suljettuina 31.5.2021 asti.  Tiistain 27.4.2021 tilannekokouksessa kunnille annettiin kuitenkin mahdollisuus arvioida tilojen avaamista aiemmin huomioiden kunnan koronavirustilanne.  Luumäellä uusia tartuntoja ei ole esiintynyt useampaan kuukauteen, joten kunnan johtoryhmä on päättänyt keskiviikkona 28.4.2021, että tiloja voidaan alkaa avata rajoitetuin kävijämäärin huomioiden voimassa olevat Aluehallintoviraston määräykset.  

Taavettihallin ja Kangasvarren kuntosalit avautuvat rajatulle kävijämäärälle lauantaista 1.5. alkaen.   Taavettihallin kuntosalilla saa olla korkeintaan kuusi henkilöä ja Kangasvarren kuntosalilla korkeintaan kolme henkilöä yhtä aikaa.   

Taavettihallin ja Kangasvarren koulun liikuntasalit avautuvat korkeintaan kuuden hengen (aikuiset ennen v. 2001 syntyneet) tai kymmenen hengen (v. 2001 ja myöh. syntyneet) ryhmille niin ikään lauantaista 1.5.2021 alkaen.  Ryhmäliikunnassa on huomioitava Aluehallintoviraston määräys lähikontaktien välttämisestä (Tartuntatautilaki § 58 d).  Kaikki kilpailullinen toiminta on ko. pykälän nojalla kiellettyä.

Jos liikuntakortti on ollut jäädytettynä koronasulun ajan, sen voi aktivoida ilmoittamalla haluamansa aloituspäivän joko Luumäen kirjastoon sähköpostilla kirjasto@luumaki.fi tai ottamalla yhteyttä kunnan liikunnanohjaajaan Pasi Kyllöseen pasi.kyllonen@luumaki.fi tai 040-522 8867.  Aktivointi vie aikaa 1-2 arkipäivää.   Kortille lisätään jäädytyksen vuoksi käyttämättä jääneet päivät.

Toivomme jokaisen noudattavan tarkoin rajoitus-, hygienia- ym. ohjeita.  Näin tiloja voidaan pitää auki ja toiminta normalisoituu vähitellen.   Kunta valvoo tilojen käyttöä Aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti päivittäin.

 

Luumäen kunnan johtoryhmä