Kuntosalit

Jos Taavettihallin tai Kangasvarren kuntosalilta puuttuu mielestäsi jokin laite tai väline ja tilan huomioon ottaen sen voisi lisätä sinne, laita viestiä kunnan palautelaatikkoon.

Taavettihallin kuntosali

Taavettihallin kuntosali on yleiskuntosali. Kuntosalilla on treenitilaa 122 m² ja salilta löytyvät niin laitteet kuin irtopainotkin.

Sali on avoinna Taavettihallin aukioloaikoina. Salille pääsee Taavettihallin vapaa-aikakortilla. Katso lisätietoa kortista ja Taavettihallin yhteystiedoista täältä.

Kangasvarren kuntosali

Kangasvarren kuntosali on Kangasvarren koulun yhteyteen tehty yleiskuntosali osoitteessa Suoanttilantie 166, 54530 Luumäki. Kangasvarren kuntosalin voi varata liikunnanohjaajlta  ja suuren salin Kangasvarren koulun rehtorilta.

Pienestä koostaan huolimatta salille on pyritty hankkimaan laitteita, jotka kuormittavat mahdollisimman monipuolisesti kehoa.

Salille pääsee vapaa-aikakortilla. Korttia myydään Luumäen pääkirjastossa, kirjaston yhteystiedot löytyvät täältä. Taavettihallin vuosikortin omistavalle Kangasvarren kuntosalin vuosikortti maksaa 12 €.

Huom.! Kunta tarjoaa kolmen kuukauden vapaa-aikakortin ilmaiseksi, kun kortin hakee vuoden 2018 loppuun mennessä. Lue uutisesta lisää täältä.

Kangasvarren vapaa-aikakortin hinnat:
Kuntosalin viikkokortti 6 €
Kuntosalin kuukausikortti 17 €
Kuntosalin puolivuosikortti 32 €
Kuntosalin vuosikortti 43 €
Kuntosalin nuoriso- /opiskelijakortti 32 €
Kuntosalin seniorikortti 32 €
Kuntosalin työttömien puolivuosikortti 17 €
Kuntosalin ryhmävuorot 18 €/kerta

Salin aukioloajat:
MA-SU 6.00-22.00 (siivous klo 8.00-8.30).
Kuntosalilta pitää poistua 23.30!

Sisäänkäynti on koulurakennuksen itäpuolen ulko-ovesta.