Avoimet työpaikat

Luumäen kunta ilmoittaa avoimista työpaikoista ja nuorten kesätyöpaikoista pääsääntöisesti tällä sivulla ja Luumäen Lehdessä. 

 

Siivoojan toimi haettavana

Luumäen kunnan tekniselle osastolle täytetään avoimena oleva siivoojan toimi. Haettavan henkilön vastuulle kuuluu teknisen toimen vastuulla olevan siivouksen vetäminen sekä varsinainen siivoustyö. Siivoustehtäviä on useammassa kunnan kiinteistössä Taavetin ja Jurvalan alueella. Töiden organisointia, budjetointia ja materiaalitilauksia hallinnoidaan sähköisillä järjestelmillä.

Hakijalta edellytetään reipasta ja vastuullista otetta tärkeänä osana koko kunnan palvelujärjestelmää. Halu kehittyä ja kyky tulla toimeen ihmisten kanssa on ehdoton edellytys joukkueessamme.

Toimeen valittavalta edellytetään:
- soveltuvaa koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta
- kykyä ja valmiutta toimia siivoustyön vetäjänä

Valitun henkilön on heti työsuhteen alkaessa toimitettava todistus Luumäen kunnan järjestämästä työterveyshuollon työhöntulotarkastuksesta.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa viimeistään 18.10.2018 klo 15.00 kirjallisena osoitteeseen:
Luumäen kunta / tekninen "SIIVOOJA"
Linnalantie 33
54500 Taavetti

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Luumäen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Kunnan tekninen johtaja Erik Forstén, 040  844 5593

 

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme

Haemme tarpeen tullen sijaisia varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukion ja sivistystoimen muihin tehtäviin. Sijaisuustarpeen ilmetessä olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin, jotka ovat ilmoittautuneet sijaisrekisteriimme. Ilmoittaudu tai päivitä rekisterissä olevia tietojasi Kuntarekryssä.

Lisätietoja antavat sivistystoimen esimiehet