Tonttiale

Haluatko asua puhtaan luonnon keskellä, hyvien liikenneyhteyksien ja peruspalveluiden äärellä? Asetu Luumäelle, turvalliseen ja miellyttävään kylähyväseen! Tontin ostaminen nyt kannattaa, sillä kunnalla on käynnissä tonttialekampanja 1.2–30.4.2018. Lue lisää alta.


Luumäki tarjoaa omakotitalosta haaveilevalle paljon vaihtoehtoja. Kodin voi rakentaa järvenrantaan, metsäiselle rinteelle tai lähelle keskustan palveluja. Tontit ovat edullisia, väljiä ja lupa-asioiden hoito on sujuvaa. Luumäen rakennusvalvonnasta rakentaja saa nopeaa ja ystävällistä palvelua. Lisäksi rakentamiseen saa ammattitaitoista ja luotettavaa apua paikallisilta rakennusalan yrittäjiltä.

Täällä on lämminhenkinen yhteisö, jota ovat muovanneet vireä kylätoiminta, ihmisläheiset palvelut ja pitkä historia. Luumäki kehittyy koko ajan sen asukkaiden mukana, mikä tekee siitä yhä paremman paikan asua ja yrittää.

Jos haaveissa on oma punainen tupa ja hyvä logistinen sijainti, nyt kannattaa toimia, sillä kunnalla on käynnissä tonttialekampanja 1.2.–30.4.2018! Meillä on myytävänä hyviä ja edullisia omakotirakentamiseen soveltuvia tontteja neljällä eri alueella: Laukuslahdessa, Perälässä, Koskelassa ja Pitkäpäässä. Tutustu alueisiin tarkemmin Myytävät tontit -sivulla.

Tonttialekampanja käynnissä 1.2.–30.4.2018

Tonttialekampanjan aikana (1.2.–30.4.) tehdyistä kunnan omistamista omakotitonttikaupoista saa 50 % alennuksen tontin ostohinnasta, lukuun ottamatta omarantaisia tontteja (Lehtokankaantie 14 (Laukuslahti), Lehtokankaantie 12 (Laukuslahti) ja Rykmentinpolku 13 (Perälä)).

Kaikki Luumäen tontit löytyvät kunnan karttapalvelusta. Tontit löydät valitsemalla Omakotitontit ja sen jälkeen alueen. Alueen tai alueet valittuasi tontit ilmestyvät kartalle. Muista suurentaa karttanäkymä. Tonttipaikan ilmaisinta klikkaamalla aukeavat tontin tiedot. Omarantaisten tonttien tiedoissa on mainittu, että ne eivät kuulu kampanjaan.

Tonttikaupan yleiset käytännöt

Luumäen kunnan yleisen myyntikäytännön mukaisesti tontit ovat myynnissä välittömästi, ellei erikseen ilmoiteta toisin.

Tonttikaupan yhteydessä peritään tontin hinta ja lohkomiskulut.  Lisäksi Parsikon, Likolahden, Jalkosalmen ja Perälän asuntoalueilla peritään vesilaitoksen tonttijohdon osien rakentamiskorvaus.

Tontteja voi myös varata suorittamalla varausmaksun. Varaus on voimassa 6 kuukautta. Kaupan yhteydessä varausmaksu hyvitetään kauppahinnasta. Varausmenettely ei koske omarantaisia tontteja.

Ennen tontin varaamista on syytä selvittää rakennustarkastajan kanssa aluetta koskevat rakentamistapaohjeet.

 

 

Jos voimme mitenkään palvella Teitä vastailemalla esimerkiksi tontteja koskeviin kysymyksiin, otattehan yhteyttä kunnanjohtajaan, tekniseen johtajaan tai rakennustarkastajaan, yhteystiedot löydätte alta.