Kuntalaisille kolmen kuukauden vapaa-aikakortti ilmaiseksi


Luumäen kunnanhallitus on päättänyt tarjota kunnan asukkaille vapaa-aikakortin ilmaiseksi kolmeksi kuukaudeksi. Kortilla voi käyttää Luumäen Taavettihallia ja Kangasvarren kuntosalia. Taavettihallissa on useita liikuntapaikkoja: liikuntasali, yleisurheilutila, squash-halli ja kuntosali. Ilmainen vapaa-aikakortti myönnetään vain yksityishenkilöille.

Kunnanhallituksen päätöksen tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen liikkuminen kaikille. Asiaa korostetaan myös kunnan strategiassa.

Miten saat vapaa-aikakortin käyttöösi

Jos sinulla on voimassa oleva vapaa-aikakortti, Luumäen pääkirjasto jatkaa sen käyttöaikaa automaattisesti kolmella kuukaudella.

Jos et vielä omista korttia tai se on vanhentunut, käy Luumäen pääkirjastossa vuoden 2018 loppuun mennessä. Kirjasto myöntää kortillesi kolme kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Vapaa-aikakortin voi saada vain yli 15-vuotias. Hakiessasi kortin sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi henkilö- tai ajokortin avulla.

Katso tilojen yhteystiedot ja aukioloajat:
Pääkirjasto
Taavettihalli
Kangasvarren kuntosali

Kunnan liikuntatoimi tarjoaa myös ohjattuja liikuntaryhmiä. Osallistuminen on täysin ilmaista eikä vaadi edes vapaa-aikakorttia, tervetuloa! Lisätietoa ryhmistä löytyy Ohjattu liikunta -sivulta.

 

Lisätietoja antaa
Kunnan liikunnanohjaaja Pasi Kyllönen, 040 5228 867, pasi.kyllonen (a) luumaki.fi